Jöjjön és ismerje meg

TÖRTÉNETÜNKET

Küldetésünk

MAGUNKRÓL
separator

Csongrád és környéki lakosok tudják, korábban nagy sikerrel Ír Pub-ként üzemeltettük közel két évtizedig a mai Barka éttermet.

Majd a sors úgy hozta, hogy 2012-ben bezártunk.. Pár év kihagyás után párommal és családommal, úgy döntöttünk “merjünk nagyot álmodni” és csináljuk a környékbelieknek egy színvonalas, a környéken egyedinek számító éttermet, mindenki számára elérhető áron. És megszületett a „Barka Étterem”.

SPECIALITÁSAINK

RÓLUNK MONDTÁK
separator

 

Fedezze fel

A HELYI SZENZÁCIÓT
separator

Elképzelésünk formába öntése során próbáltuk a lehető legtöbb szempontot figyelembe venni. Mint például maradjunk hűek a Körös- Tiszta parthoz, legyen könnyed baráti hangulata, és nem utolsó sorban jelenjenek meg a régmúltat idéző halászatra utaló jelek…

Séfünkkel úgy terveztük meg az étlapunkat, hogy az ételeink egy részeben hűen a múlthoz visszaadjuk a korábbi  nagy sikerrel fogyasztott hal és marhahúsos ételeket apróbb frissítésekkel, és ezt egészítettük ki a nemzetközi konyha remekeivel. Végeredményként bátran mondhatom, hogy aki ellátogat hozzánk egy helyen megtalálja a házias ízeket, valamint  nemzetközi kulináris élményekkel is gazdagodhat kitűnő borok kíséretében.

TOVÁBB

Kik vagyunk mi?

ISMERJE MEG CSAPATUNKAT

separator
Füri Csaba

Füri Csaba

Tulajdonos

Füri Tamás

Füri Tamás

Mesterszakács, Executive Chef

Bottyán György

Bottyán György

Mesterszakács

Tóth Tamás

Tóth Tamás

Szakács

["error","(#200) Provide valid app ID"]

FOGLALJON ASZTALT ONLINE